• Ποιοι Είμαστε

    Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.

  • Εικονική Επιχείρηση 2021

    To παγκόσμιο βιωματικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement απευθύνεται σε εφήβους 15 έως και 18 ετών (Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου) και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα διεξάγεται βάσει έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ. Η μαθητική ομάδα δημιουργεί το δικό της καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία και διεκδικεί βραβεία στις εκδηλώσεις παρουσίασης και τον Τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό, που φέτος θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

  • Προγράμματα

    Βασικοί συντελεστές του κάθε προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος επιλέγει να στηρίξει το πρόγραμμα και ο εθελοντής/σύμβουλος, στέλεχος επιχείρησης, που συμμετέχει εθελοντικά στην υλοποίηση του προγράμματος.

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site